Egy mámoros Télapónyúl
2017. október 17. írta: Jolly rumRoger

Egy mámoros Télapónyúl

Néhány éve pattant ki a botrány, mikor tejbevonós csoki Mikulásokat otthon bontogatni kezdtek és a fehér szakállú kedves bácsi helyett egy nyúl bukkant elő a csomagolópapírból. Költséghatékony megoldás a gyártó részéről, hiszen a nyuszi füle süveg alakú, a csomagolás pedig segít asszociálni. Más kérdés, hogy a bekattant szociopata benyomást keltő rágcsáló versenyre kelhetne a Donnie Darko figurájával.

image12.jpg

Még azoknak az ovisoknak is traumatikus élmény lehetett, akik különben cigiszünetekben vagy a beszélőn pajtásaiktól már értesültek, hogy nem a gólya hozza és Mikulás sem létezik. Nem elég, hogy nem létezik, de ráadásul nyúl! Mivel a csokit mindenki szereti és lassan szezonja van, szeretnénk nagykorú olvasóink figyelmébe egy alternatív csoki Télapót ajánlani, ha már a formájában sem lehetünk biztosak...

Meglepett az árcímke, mikor az Anthon Berg Alkoholos Csokoládépalackok terméklapjára tévedtem. Az Anthon Berg csokoládék Dániából származnak és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. A Dániából származó csokoládék között kiemelkedő minőséggel és gazdag ízvilággal csábítják a csokoládé szerelmeseit.- írják róla.

x1.jpgMég ha helytakarékos kiszerelés is, a csokipalackokba töltött italok (Mojito, Strawberry Daiquiri, a tequila alapú Margarita és Cosmopolitan.) már bónusznak számítanak ennyiért. Ideális ajándék depressziós napokra vagy bármikorra.

x31.jpgA 16 palackos kivitel elgondolkodtató lehetőség kipróbálni koktélokat, melyeket különben soha nem kóstolnánk, legalábbis hivatásos koktélkészítők keze alól kikerülve. Egységára is barátságosabb.  

x2.jpgE kép tárul szemünk elé, mikor kibontjuk dobozából. Reméljük, csak a szánkban olvad.

x3.jpgLehámozva az alufólia csomagolást, előbukkan a csokipalack. Szerencsére nem nyúl alakú, így lelkiismeret-furdalás nélkül leharaphatjuk fejét. Szemben az árérzékeny fogyasztók számára árusított feles kiszerelésű üvegpalackokkal, ez teljesen környezetbarát. Elmarad a számomra megmagyarázhatatlan népszokás is, miszerint elfogyasztása után nagy ívben bedobják az első, út menti kertbe.

x4.jpgHa csokiba töltött alkoholt emlegetünk, a konyakos meggy és hasonló bon-bonok rémlenek fel. Csak egyet mutatok példaként, mert tetszik a doboza, egyébként soha nem érne véget az írás, hiszen a termék közkedvelt és sokan gyártják.

x5.jpgA fémdobozos Jack Daniels Whisky Fudge karamellbe töltve őrzi a Jack Daniels Tennessey whisky ízét és aromáját. Ne ezt szopogassuk vezetés közben vagy állásinterjúra várva, még ha ilyen kiszerelésnél nem is fenyeget a megmámorosodás veszélye. A tea-kávé-édesség polcokon alkoholmentes finomságokat találhatnak.

Kellemes nassolást!

A bejegyzés trackback címe:

https://aperitif.blog.hu/api/trackback/id/tr6312985060

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óvatos lehúzás 2017.10.23. 13:17:44

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Van az úgy, hogy rettenet, de nem vagy férfi, ha nem húzod le. Van az úgy, hogy te vagy rettenet, így könnyedén kihasználnak, lehúznak. Egyik rosszabb, mint a másik. A Heti sajtó azért is van, hogy ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása