„További értesítésig zárva!”
2018. július 03. írta: BAP

„További értesítésig zárva!”

Szomorúan olvastuk azon híreket, miszerint New York egyik ikonikus és többszörösen díjazott bárjában tűzeset történt.

dead-rabbit-bar-door.jpg

Talán sokan ismerik a Dead Rabbit Bar nevét, de talán kevesen értik mit is képvisel. A bárkultúra egyik ikonikus helyszíne, és többszörösen díjnyertes. A díjazások közül, talán a legkiemelkedőbb a 2016-os díjazásuk, amikor elnyerték a Legjobb Bár díját, és az elmúlt időszakban többször is az élmezőnyben helyezkedtek el. A 2012-ben, Jack McGarry és Sean Muldoon által alapított bár alap filozófiája viszonylag egyszerű; „A legjobbak akarunk lenni!”. Erősen törekedtek ennek az ideológiának a megvalósítására.

Azonban 2018.07.01-én egy erőteljes tűzhöz hívták a new yorki tűzoltókat a Water Street 30-hoz, amely gyorsan terjedt és erősen éghető anyagokkal teli ingatlanban tombolt. A tűzoltók gyors érkezésüket követően is csak nehezen állították meg a tüzet, és sajnos az ilyenkor, a tűzeset mellett keletkező vízkár is jelentős.

„Köszönjük az együttérzést, mihamarabb tájékoztatást adunk, amint mi is tudunk valamit.” Közölte ezen szavakat a bár vezetősége.

Természetesen, az idén januárjában kihirdetett bővítés és egyéb beigért újításoktól ezek után sem állnak el a tulajdonosok, viszont kicsit hosszabb idő alatt fognak lezajlani a dolgok, ezen váratlan esemény miatt.

Reméljük a mihamarabbi helyrejövést, és újra kinyitást!

A bejegyzés trackback címe:

https://aperitif.blog.hu/api/trackback/id/tr8214090919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása