Fegyverbe! ...csomagolt italok
2017. szeptember 25. írta: Jolly rumRoger

Fegyverbe! ...csomagolt italok

Rengetegen kelnek - fekszenek fegyverekkel kényszerűségből vagy hobbiból, így nem csoda, hogy fegyvermániás és inni szerető népek fejében felötlött a gondolat: kedvenc italuk kelyhének valamelyik népszerű fegyvertípus adhatna formát. Ízlésességéről nyithatnánk vitát, de ismerjük a mondást, hogy ne tegyük. Talán a kézigránát alakú palackban láthatunk fantáziát a maga tömör, nem túlbonyolított alakjával.

Képtalálat a következőre: „kalaschnikow vodka”

A Kalasnyikov AK gépkarabély annyira népszerű, hogy Mozambik még nemzeti zászlójára is tűzte. Természetesen Kalasnyikovban az oroszok viszik a pálmát, vodkában találjuk a legtöbb fegyver formájú palackot. A jenkik becsületét az alkoholtilalom idején hallatlan népszerűségre szert tett Thompson géppisztolyba töltött Bar 1933 menti csak meg. Stílusos, még ha nem jófajta kanadai csempészett whisky került az üvegbe, hanem zárjegyes legális kereskedelmi termék.

Több szót nem is érdemes vesztegetni a témára. Jöjjenek a fotók és gyári leírások. Végére néhány pisztolyszerű töltőpisztoly került. 

Kapcsolódó kép

 Kalaschnikow Red Army Vodka 

 Zlatogor Kalashnikov AK 47 Vodka  

Képtalálat a következőre: „Zlatogor Makarow Pistole”

 Zlatogor Makarow Pistole Vodka   

Képtalálat a következőre: „pepsza vodka”

Pepesza Vodka 

 Képtalálat a következőre: „Zlatogor Makarow Pistole”

 

Képtalálat a következőre: „drink in gun”

Képtalálat a következőre: „drink in gun”

A bejegyzés trackback címe:

https://aperitif.blog.hu/api/trackback/id/tr4912825112

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Buli van ma éjjel! 2017.10.02. 10:23:45

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Buli van ma éjjel, mindegy, hogy kit kérdezel, itt mindenki magától élvez el. A klassz fiúk itt is sorban állnak, a rossz lányok néha jobbra vágynak! - a Kozmix tudja, Budapest bulinegyede még nem ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása