Miért randizz olyan lánnyal, aki whiskyt iszik?
2017. március 05. írta: Gyökösi Attila

Miért randizz olyan lánnyal, aki whiskyt iszik?

Talán ismerős az érzés:

Megpróbálod jó színben feltüntetni magad, bátorságot és önbizalmat meríteni az italodból, de csak éppen annyit inni, hogy oda tudj figyelni a veled szemben ülő lányra. Igen, az első randi olykor elég nehéz. Szükséged van egy jelre, hogy kapcsolatotok a jó irányba halad és hogy a kiszemelt lánnyal újra és újra meg akarod majd osztani az italod. De szerencsére van egy mód, ahogy erre könnyen rájöhetsz: ha a lány whiskyt iszik. Itt is van 7 ok, amiért érdemes whiskyt fogyasztó hölgyekkel randizni:

mila.png

1. Nem fél semmitől:

Egy pohár whisky első ránézésre riasztó lehet. Színe sötét, nincs az a mixer aki lágyítani tudna az érzésen, hogy ez bizony elég nagy falat lesz. Az a lány, aki kedvel fogyasztja ezt az italt, időről időre belepillantott ebbe a sötét szakadékba, ami azt jelenti, hogy bevállalós, nem ijedős fajta.

2. Két lábbal a földön jár:

A lány, aki whiskyt iszik, nem tart igényt drága koktélokra arany kehelyben. Nem kell neki bonyolult körítés, sőt, mixerekre sincs szüksége. Minden ami kell, az egy pohár whisky. Tudja mit akar, és tudja mi a fontos.

3. Megáll a saját lábán:

Ugyan sokszor címkézünk fel egy italt ''férfiasnak'', de valójában nincs olyan hogy ''nőies'' vagy ''férfias'' ital, és ezt a nő tudja. Nem azt issza, amit ''illene'', hanem amit szeretne. Szeretni fogsz egy nőt, aki azt issza, amit szeret.

4. Ő egy felelősségteljes felnőtt:

Semmi sem kellemetlenebb, mint egy olyan barát vagy partner, aki nem tud inni, nemtől függetlenül. Egy szórakozóhelyen egy jókedvű társaságban ásványvizet kortyolgatni, nos, ez nem annyira menő... Egy lány aki whiskyt iszik, kiegyensúlyozott és céltudatos. Nem iszik felelőtlenül long island jeges teát, vagy vesz rá téged, hogy felváltva igyatok feleseket. Ő csak nyugodtan kortyolgat a whiskyből, mint egy felnőtt nő.

5. Izgalmas személyisége van:

Még egy egyszerű whisky ízének is van mélysége. Ezen italnak komplex szelleme, és számtalan finoman árnyalt ízjegye és aromája van. A nő aki ezt issza, az értékeli ezt és hasonlóan komplex ő maga is. Ha ráadásul van kedvenc whiskyje, és tudja is, miért épp azt szereti, nos, akkor bizony gyémántra leltünk...

6. Hosszú távra is készen áll:

Nézzünk szembe a tényekkel: Az első kortyok a whiskyből mindenkinek kemények. Néha olyanok, mint egy csomag pofon. De aztán rákapunk az ízére és megtanuljuk értékelni azt. Egy lány, aki whiskyt iszogat, időt és energiát áldoz arra, hogy az ital minden apró részletét kiélvezze. Ugyan úgy partneréhez is hűséges marad, még ha az nem is éppen a legkönnyebb.

7. Jó ízlése van:

Ez elég egyszerű. A lánynak, aki whiskyt iszik, jó ízlése van. És ha mégis randizni akar veled, akkor elég menő lehetsz...

A bejegyzés trackback címe:

https://aperitif.blog.hu/api/trackback/id/tr1812313837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ser Vazul 2017.03.05. 11:14:30

Azért ezek a bloggerek is azt bizonyìtják nap mint nap,h lacsony az a kerítés...

nem várt fordulat 2017.03.05. 12:02:42

Azt a rohadt. Erre az írásra nincs mentség. Semmi. Úgy akartam kezdeni, hogy ha 17 éves vagy akkor elmegy, de nem.

"4. Ő egy felelősségteljes felnőtt:

Semmi sem kellemetlenebb, mint egy olyan barát vagy partner, aki nem tud inni, nemtől függetlenül. Egy szórakozóhelyen egy jókedvű társaságban ásványvizet kortyolgatni, nos, ez nem annyira menő... "

Ezt komolyan leírtad? Az a menő aki iszik? Szerintem kérdezd meg azt a kb. egymillió embert, akinek problémái vannak az alkohollal, mennyire is menő inni. Azoknak a családoknak a hozzátartozóikat akik elvesztették valakijüket, mert valaki épp ilyen menő volt, és kocsiba ült ittasan.

A többi pont meg egyszerűen nevetséges. Mondjuk értekezhetnénk a Péter Pál whiskey ízéről és mélységéről.

Helyszíni zsemle 2017.03.05. 12:05:41

Ez meg mi a faszom ?

Elkenyeztetett konzumidiota elmebetegek, odat zengenek valami folyadekrol ???

VT Man 2017.03.05. 12:10:11

Samantha a Dallasban is nagy whisky rajongo volt :-)

Gyökösi Attila · http://grundstudio.hu 2017.03.05. 12:18:52

@Helyszíni zsemle: @nem várt fordulat: @Medgar: @Ser Vazul: Végre! Az oly igen kedvelt indexes kommentelők! Hajrá-hajrá, gyertek-gyertek. (A sok mindenféle céges blognál csak csupa disztingvált, érdemben hozzászóló jön. Rém unalmas, de most végre újra érezni az élet illatát, a szív dobbanását, a vér áramlását. Az EMBEREK, akik azért olvasnak, hogy fanyaloghassanak! Maga a megváltás. Apropó! Ha már itt vagytok, isztok valamit?

Gyökösi Attila · http://grundstudio.hu 2017.03.05. 12:30:12

@VT Man: Bizony, velünk is maradt. Szegény Pamela meg eltűnt... :)

erkölcsi hulla 2017.03.05. 12:46:38

mi.ez.a.sz@r.

Amelyik töményet iszik az első randin, az szimplán alkoholista.

Sadist 2017.03.05. 12:55:52

Ez rosszabb volt, mint valami ezo bullshit. Ennyi hülyeséget hogy lehet belelátni valamibe?
Ha egy nő whisk(e)y-t iszik, ráadásul tisztán, minden sallang nélkül, ahogy írtad, arról nem az fog eszembe jutni, hogy hú milyen kifinomult ízlésű, nagyon bonyolult személyiség, aki tudja, hogy mit akar, hanem az, hogy a sznob macsót akarja játszani.
Mert bizony vannak tipikusan női illetve férfi italok, a nők pl. kevésbé bírják az alkoholt a férfiakhoz képest, ezért számukra gyengébb italokat szokás ajánlani, hogy ne álljanak fejre.
Az meg egy baromság, hogy nincs az a mixer, aki lágyítani tudna egy whisk(e)y-t. Habár az Old Fashioned szintén férfias kevert ital, közel sem annyira durva, mint a whisk(e)y tisztán, így lehet ajánlani nőknek is, ha épp komplex, karakteres ízvilágra vágynak, de nem akarnak mocsár részegek lenni.

Gyökösi Attila · http://grundstudio.hu 2017.03.05. 13:02:20

@Sadist: Két dolog jutott eszembe a válaszodról: 1. Honnan van neked ennyi időd? Mármint hogy tudományos igényességgel kielemez egy ilyen posztot. :) 2. Te a vicceket is így kielemzed? Brrrrrr....

Shish Yakoo 2017.03.05. 13:33:28

Nekem az a lány jött be, aki krumplilevest kért mákostésztával a Hiltonban. Azóta mindig tartok otthon krumplit és fényképet a Hiltonról. Mákom van.

videki gyerek 2017.03.05. 14:31:33

Az alkoholizmus senkinek sem all jol, de a noknel ez fokozatabban igy van.
Sose kezdenek olyan novel, akinek az alkohol tartalmu italok, meghatarozoak az eleteben. Egy normalis ember eloszor is, nem ismeri ezeket a moslekokat, vagy ha netan megis, akkor sem dicsekszik vele.

Csíkosmami 2017.03.05. 14:46:00

Ez csak simán szomorú. Most már az alapján is ítélkezünk, hogy ki mit iszik? Vagy hogy iszik-e egyáltalán? Kínos, ha valaki absztinens? Mi lesz a következő? Igyon egy nő viszkit és közben szivarozzon, mert akkor független, okos, tudatos nőnek néz ki? Te asszem Schwarzeneggert keresed nőben. Sok sikert.

Shish Yakoo 2017.03.05. 16:33:25

Ha ágyas pálinkát kér a nő, az utalás? Dettó a nudli?

2017.03.05. 18:01:20

remélem komoly, mert viccnek nagyon szar :)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.03.05. 18:03:15

A nő kérjen virslit, tunkolja majonézbe

gigabursch 2017.03.05. 18:37:25

Jájjj.

viszki..., az.
Az igénytelenség csimbirasszója...

Sadist 2017.03.05. 19:11:24

@Thoreau: "Két dolog jutott eszembe a válaszodról: 1. Honnan van neked ennyi időd? Mármint hogy tudományos igényességgel kielemez egy ilyen posztot. :)"

Neked is pontosan ugyanannyi időd van, csak én értelmes dolgokra fordítom, pl. bár- és italismeret megszerzésére. Irritálónak találom, amikor a laikus okoskodik egy témában.

"2. Te a vicceket is így kielemzed? Brrrrrr.... "

Ja, ez a poszt vicc volt? Annak sajnos elég szar. A többi poszt címét olvasva úgy tűnt, hogy ez egy komoly blog.

Booker DeWitt 2017.03.05. 21:12:43

Ez csak egy alkoholos ital. Ez nem dönti el a személyiségét valakinek. És mivan, ha bort iszik? Ez így tényleg egy ezo szarság.

Shish Yakoo 2017.03.05. 21:23:55

@enpera: Esetleg banánt is kényeztethet a fogaival és a nyelvével, finoman? Ez még belefér a szolíd ismerkedésbe?

Gyökösi Attila · http://grundstudio.hu 2017.04.05. 09:58:05

@gigabursch: Az égetett szeszek királya. Egyszerűen ennyi. Persze van aki nem kedveli az arisztokráciát, lelke rajta...
süti beállítások módosítása